Het bestuur

Anouk Casparie – voorzitter

Hoi Paardenliefhebbers,
Mijn naam is Anouk Casparie, ik ben 21 jaar en zit in het vierde jaar van de bachelor Econometrie aan Tilburg University. Deze heb ik bijna afgerond en dan begin ik aan mijn master.
Ik rijd sinds mijn 11e paard, al waren dat toen natuurlijk pony’s. Ik heb altijd bij maneges gereden en de afgelopen twee jaar heb ik dan ook met veel plezier in de studentenles bij manege ’t Zandeind gereden. Het is een hele gezellige les, en naast de lessen is er ook maandelijks een activiteit. Afgelopen half jaar ben ik secretaris geweest en komend jaar ga ik met veel enthousiasme de functie voorzitter vervullen. Tot snel!

 

Muriel Droogsma – vice voorzitter en PR functionaris

Hi! Ik ben al mijn hele leven bezig met paarden en paardensport. Toen ik voor mijn studie Psychologie naar Tilburg verhuisde was het eerste wat ik deed zoeken naar een stal om te rijden. Online kwam
ik Cave ne Cadas tegen en daar heb ik me natuurlijk meteen ingeschreven. Paardrijden samen met andere studenten is erg gezellig, en samen naar stal fietsen is ook heel wat fijner dan alleen! Dit jaar vertegenwoordig ik onze facebook pagina en verzorg ik de site als PR functionaris. Hopelijk tot snel.

 

Eliane Grossenbacher – Treasurer

Hoi, mijn naam is Eliane. Ik ben 26 jaar oud en kom uit Zwitserland. Ik studeer Supply Chain management aan de Universiteit van Tilbur en ben de penningmeester van cave ne Cadas voor het schooljaar 2017/2018. Ik rijd al paard sinds ik 8 ben en het is atijd een van mijn grootste passies geweest. Tijdens de topweek van 2016 ontdekte ik Cave ne Cadas, en sinds toen ben ik al lid. We zijn een kleine vereniging met een fijne atmosfeer waar mensen van elk niveau een kans krijgen om te rijden.

 

Angelique Cupers – secretaris

Mijn naam is Angelique Cuypers, ik ben 20 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de studie economie en bedrijfseconomie die ik volg aan de universiteit van Tilburg. Ik ben begonnen met paardrijden toen ik 14 jaar was bij een manege in de buurt van Maastricht. Toen ik voor mijn studie naar Tilburg verhuisde wilde ik natuurlijk niet stoppen met paardrijden. Als snel kwam ik erachter dat er in Tilburg een studentenpaardijvereniging was, hier heb ik me natuurlijk meteen voor heb aangemeld. Inmiddels zit ik al twee jaar bij de vereniging en heb het erg naar mijn zin. Dit jaar mag ik de functie van secretaris gaan vervullen.