Het bestuur

Astrid Sebel – voorzitter

Hoi allemaal! Ik ben Astrid Sebel en komend jaar ben ik de voorzitter bij Cave Ne Cadas. Na vorig jaar een bestuursjaar gedaan te hebben bij FOSST, ben ik nu weer klaar om te starten aan mijn master Human Resource Studies. Toen ik 9 was ben ik begonnen met paardrijden, ook heb ik op mijn oude manege nog een tijdje carrousel gereden waarmee we zelfs nog mee hebben gedaan aan het NK in 2017! Omdat het heen en weer reizen erg veel tijd kostte ben ik vorig jaar begonnen met rijden bij Cave ne Cadas, dit vond ik zo leuk dat ik dit jaar bestuur ben gaan doen. Ik hoop jullie allemaal veel te zien dit jaar!

Emma van Berkel – PR functionaris

Hi! Mijn naam is Emma, ik ben 20 jaar oud en vierderjaarsstudente aan de opleiding Communicatie – International Events and Music Entertainment in Tilburg! Ik rijd al paard vanaf mijn 8ste, maar toen ik naar Tilburg verhuisde om te studeren schoot het er voor een jaar bij in. Ik miste het heel erg, dus ik ging op zoek naar een oplossing! Al snel kwam ik uit bij Cave Ne Cadas, waar ik nu al bijna 3 jaar wekelijks meerijd in de lessen. Voor de rest heb ik een bijbaantje in de sociale media en houd ik van piano spelen! Dit jaar vervul ik naast deze hobby’s ook de functie van pr-functionaris. Zie je een leuke Instagram of Facebook post voorbij komen op onze socials? Dan is deze waarschijnlijk door mij gemaakt!

Inge Oortwijn- Penningmeester

Hoi allemaal,

Hoi! Ik ben Inge en ik zal de rol van penningmeester vervullen in onze vereniging! Ik ben 24 jaar en ik doe momenteel de master klinische psychologie. Ik loop drie dagen in de week stage in een verpleeghuis en daarnaast ben ik bezig met het schrijven van mijn thesis. Zoals je waarschijnlijk kunt raden ligt mijn passie in het werken met mensen, maar daarnaast ben ik ook een super grote dierenvriend. In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met mijn twee honden en het smelten bij het zien van zowat elk baby dier. Nadat ik vooral op pony’s heb gereden in mijn tienerjaren, ben ik twee jaar geleden weer begonnen met rijden bij Cave ne Cadas. Mijn liefde voor paardrijden is weer helemaal opgebloeid en daar ben ik natuurlijk super blij mee! Ik kan de vereniging echt aanraden wanneer je een tijdje niet gereden hebt en weer wil beginnen zoals ik, maar de vereniging is ook super leuk voor gevorderde ruiters en zelfs voor beginners hebben we super toffe lessen! Hopelijk zie ik je snel tijdens onze lessen!

Etiënne van Dijk– Secretaris

Mijn naam is Etiënne van Dijk.

Ik ben 20 jaar en doe Bachelor’s Theology op de universiteit van Tilburg.
Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven met paarden doorgebracht maar ik ben pas echt begonnen met rijden vanaf mijn 10de. Dat ging een paar jaar door en stopte toen. Ik ben weer begonnen toen ik Cave ne Cadas zag en rijd nu bijna wekelijks.
Ik vind het zo leuk dat ik wilde helpen als secretaris.

Eva Veldkamp – Lustrum functionaris

Mijn naam is Eva en ik volg (na mijn HBO maatschappelijk werk) nu een premaster humanistiek in Utrecht. Ik kom uit Oosterhout, maar woon inmiddels al weer bijna 4 jaar met mijn vriend in Tilburg (want dat is gewoon de leukste studentenstad natuurlijk!). Ik rijd paard sinds mijn tiende, en ben na de verhuizing overgestapt naar deze vereniging, omdat ik mijn grootste hobby niet kon missen! Ik heb me vanaf het begin af aan al betrokken gevoeld bij de vereniging, vorig jaar deed ik de PR, en dit jaar ga ik iets tofs voor het lustrum organiseren, dus hou onze pagina’s in de gaten!