Het bestuur

Anouk Casparie – voorzitter

Hoi Paardenliefhebbers,

Mijn naam is Anouk Casparie, ik ben 22 jaar en begin dit jaar aan de master Econometrie aan Tilburg University. Ik rijd sinds mijn 11e paard, al waren dat toen natuurlijk pony’s. Ik heb altijd bij maneges gereden en ik rij al drie jaar met veel plezier in de studentenles bij manege ’t Zandeind. Het is een hele gezellige les en naast de lessen is er ook maandelijks een activiteit. Ik heb erg veel zin om komend jaar nogmaals de functie van voorzitter te vervullen. Hopelijk tot snel!

Eva Veldkamp – vice voorzitter en PR functionaris

Hoi allemaal,

Mijn naam is Eva en ik ben vierdejaarsstudent maatschappelijk werk aan Avans in Breda. Ik kom uit Oosterhout, maar woon inmiddels al weer bijna 3 jaar met mijn vriend in Tilburg (want dat is gewoon de leukste studentenstad natuurlijk!). Ik rijd paard sinds mijn tiende, en ben na de verhuizing overgestapt naar deze vereniging, omdat ik mijn grootste hobby niet kon missen! Ik heb me vanaf het begin af aan al betrokken gevoeld bij de vereniging, vandaar dat ik vanaf dit jaar bij het bestuur ben gegaan.

Merwin Zijlma – penningmeester

Dit jaar zal ik, Merwin Zijlma, de functie van penningmeester van Cave ne Cadas vervullen. Ik zit in mijn derde jaar van de studie fiscaal recht aan Tilburg University. Naast mijn studie ben ik bijna altijd in de buurt van paarden te vinden. Af vanaf jongs af aan ben ik aan het werk gegaan op maneges als bijbaan, iets waar ik veel kracht en energie uit haal. Cave ne Cadas is een vrij kleine, maar juist gezellige vereniging en voor mij dan ook een goede combinatie tussen school en passie.

Angelique Cuypers – secretaris

Mijn naam is Angelique Cuypers, ik ben 21 jaar en zit momenteel in mijn vierde jaar van de studie economie en bedrijfseconomie die ik volg aan de universiteit van Tilburg. Ik ben begonnen met paardrijden toen ik 14 jaar was bij een manege in de buurt van Maastricht. Toen ik voor mijn studie naar Tilburg verhuisde wilde ik natuurlijk niet stoppen met paardrijden. Als snel zag ik dat Tilburg een studentenruitervereniging had, hier heb ik me meteen voor aangemeld. Inmiddels zit ik al drie jaar bij de vereniging en heb het erg naar mijn zin. Niet alleen hebben we elke maandag een gezellige les, ook de activiteiten die we organiseren zijn altijd erg leuk. Dit jaar mag ik voor de tweede keer de functie van secretaris gaan vervullen.