Het bestuur

Astrid Sebel – voorzitter

Hoi allemaal! Ik ben Astrid Sebel en komend jaar ben ik de voorzitter bij Cave Ne Cadas. Na vorig jaar een bestuursjaar gedaan te hebben bij FOSST, ben ik nu weer klaar om te starten aan mijn master Human Resource Studies. Toen ik 9 was ben ik begonnen met paardrijden, ook heb ik op mijn oude manege nog een tijdje carrousel gereden waarmee we zelfs nog mee hebben gedaan aan het NK in 2017! Omdat het heen en weer reizen erg veel tijd kostte ben ik vorig jaar begonnen met rijden bij Cave ne Cadas, dit vond ik zo leuk dat ik dit jaar bestuur ben gaan doen. Ik hoop jullie allemaal veel te zien dit jaar!

Emma van Berkel – PR functionaris

Hi! Mijn naam is Emma, ik ben 20 jaar oud en vierderjaarsstudente aan de opleiding Communicatie – International Events and Music Entertainment in Tilburg! Ik rijd al paard vanaf mijn 8ste, maar toen ik naar Tilburg verhuisde om te studeren schoot het er voor een jaar bij in. Ik miste het heel erg, dus ik ging op zoek naar een oplossing! Al snel kwam ik uit bij Cave Ne Cadas, waar ik nu al bijna 3 jaar wekelijks meerijd in de lessen. Voor de rest heb ik een bijbaantje in de sociale media en houd ik van piano spelen! Dit jaar vervul ik naast deze hobby’s ook de functie van pr-functionaris. Zie je een leuke Instagram of Facebook post voorbij komen op onze socials? Dan is deze waarschijnlijk door mij gemaakt!

Olga Bruijniks- Secretaris

Hoi allemaal,

Ik ben Olga en dit jaar ga ik de rol van secretatis vervullen. Ik zit in het laatste jaar van mijn studie Docent Theater aan de Hogeschool voor de Kunsten. Ik ben vier jaar geleden begonnen met rijden bij Cave ne Cadas. Sindsdien rij ik meestal elke week mee. Over 20 jaar hoop ik ergens in het buitenland te wonen op een boerderij met kippen, konijnen en natuurlijk een paar paarden! Als je interesse in de vereniging hebt, is er grote kans dat je met mij zal mailen dus ik hoop van je te horen 🙂

Angelique Cuypers – Penningmeester

Mijn naam is Angelique Cuypers, ik ben 22 jaar en ik studeer Economie aan de universiteit van Tilburg. Ik ben begonnen met paardrijden toen ik 14 jaar was bij een manege in de buurt van Maastricht. Toen ik voor mijn studie naar Tilburg verhuisde wilde ik natuurlijk niet stoppen met paardrijden. Als snel zag ik dat Tilburg een studentenruitervereniging had, hier heb ik me meteen voor aangemeld. Inmiddels zit ik al vier jaar bij de vereniging en heb het erg naar mijn zin. Niet alleen hebben we elke maandag een gezellige les, ook de activiteiten die we organiseren zijn altijd erg leuk. De afgelopen twee jaar ben ik secretaris geweest en dit jaar mag ik functie van penningmeester gaan vervullen.

Eva Veldkamp – Lustrum functionaris

Mijn naam is Eva en ik volg (na mijn HBO maatschappelijk werk) nu een premaster humanistiek in Utrecht. Ik kom uit Oosterhout, maar woon inmiddels al weer bijna 4 jaar met mijn vriend in Tilburg (want dat is gewoon de leukste studentenstad natuurlijk!). Ik rijd paard sinds mijn tiende, en ben na de verhuizing overgestapt naar deze vereniging, omdat ik mijn grootste hobby niet kon missen! Ik heb me vanaf het begin af aan al betrokken gevoeld bij de vereniging, vorig jaar deed ik de PR, en dit jaar ga ik iets tofs voor het lustrum organiseren, dus hou onze pagina’s in de gaten!