Bestuur

Wat leuk dat je benieuwd bent naar de gezichten achter T.S.R. Cave ne Cadas! Wij stellen ons graag even aan je voor, zodat je weet met wie je contact hebt.

Voorzitter

Hoi,
Ik ben Jaimy, 22 jaar oud en ik ben momenteel bezig met het schrijven van mijn bachelor thesis Social Work. Ik ben begonnen met paardrijden door het doen van veel buitenritten, maar ben eigenlijk pas echt dressuurlessen gaan doen vier jaar geleden toen ik lid werd van Cave ne Cadas. Ik heb de leukste mensen ontmoet bij deze vereniging en heb hier echt vrienden gemaakt. Dit is mijn derde jaar dat ik me inzet voor het bestuur, en ik ben heel enthousiast om er een groot succes van te maken samen met de andere bestuursleden!

Secretaris

Hey hey,
Mijn naam is Pauline en ik ben de nieuwe secretaris van Cave ne Cadas. Ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar van de studie psychologie aan Tilburg University. Voor zo lang ik me kan herinneren ben ik al graag omringd door dieren. Vanzelfsprekend ben ik daarom begonnen met paardrijden 🏇. Direct nadat ik naar Tilburg gekomen ben afgelopen jaar, ben ik lid geworden van deze mooie vereniging en heb ik vrienden gemaakt, aan leuke activiteiten deelgenomen en mooie herinneringen gemaakt! Ik kijk uit naar dit jaar en alles wat het me gaat brengen!

Penningmeester

Hey!
Ik ben Lina van der Donk. Ik ben 20 jaar oud en zit momenteel in het derde jaar van de bachelor bedrijfseconomie aan Tilburg University. Ik rij al sinds mijn 8ste paard en wou dit natuurlijk doorzetten tijdens mijn studie. Cave ne Cadas was hier perfect voor en als extraatje ontmoet je allemaal leuke mensen!
Na een leuk jaar in een commissie, kijk ik uit naar deze uitdaging.

PR functionaris

Mijn naam is Eva en ik volg (na mijn HBO maatschappelijk werk) nu een master humanistiek in Utrecht. Ik kom uit Oosterhout, maar woon inmiddels al weer 7 jaar met mijn vriend in Tilburg (want dat is gewoon de leukste studentenstad natuurlijk!). Ik rijd paard sinds mijn tiende (ben nu 25), en ben na de verhuizing overgestapt naar deze vereniging, omdat ik mijn grootste hobby niet kon missen! Ik heb me vanaf het begin af aan al betrokken gevoeld bij de vereniging, en zit dus ook al een aantal jaartjes in het bestuur…

Voor een overzicht van voormalig bestuur, klik hier.