Bestuur

Wat leuk dat je benieuwd bent naar de gezichten achter T.S.R. Cave ne Cadas! Wij stellen ons graag even aan je voor, zodat je weet met wie je contact hebt.

VoorzitterHey,
Ik ben Annelot van Esch en ik ben 22 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn Bachelor thesis voor psychologie. Ik rijd al 10 jaar paard en doe de sport dus al een tijdje. Ik ben drie jaar geleden lid geworden van Cave ne Cadas, dit was omdat ik toen begon met studeren in Tilburg. Al vrij snel werk ik lid van de weekendcommissie(de Weekendcie). Later ben ik ook lid geworden van de SOcie en ben ik al eens een halfjaar lang voorzitter geweest. Ik heb het organiseren van dingen altijd leuk gevonden en dat is dan ook waarom ik de voorzittersrol zo leuk vind.Het leukste aan de vereniging is de sfeer tussen de leden. Iedereen zit vol enthousiasme en vriendelijkheid. Ik ben super benieuwd wat dit bestuursjaar gaat brengen!

Secretaris

Hi!
Ik ben Jill en ik ben de secretaris van Cave ne Cadas. Ik ben 24 jaar oud en zit nu in mijn vierde jaar Global Sustainability Science aan Utrecht University. Ik ben altijd al omringd door dieren geweest en op mijn tiende mocht ik dan eindelijk gaan paardrijden. Ik ben nu mijn lieve bijrijdpaard Santi aan het inrijden en leer hier enorm veel van. Het leek me ontzettend leuk om mensen te leren kennen die net zoveel passie hebben voor paarden als ik en kwam toen bij Cave ne Cadas terecht. Ik vond de vereniging zo leuk met alle leuke mensen en activiteiten, dat ik besloot om dit jaar secretaris te worden. Ik hoop dat we dit jaar de vereniging nog beter gaan maken en een succesvol bestuursjaar tegemoet gaan samen met de andere bestuursleden.

Penningmeester

Hi,
Mijn naam is Anne Valckx en ik ben 19 jaar oud. Momenteel volg ik een bachelor in Finance & Control, maar mijn echte passie is paardrijden. Ik rijd al paard zolang ik mij kan herinneren. Naast paardrijden ben ik ook erg bezig met powerliften. Ik ben lid geworden van Cave ne Cadas om mensen te vinden die hetzelfde denken als ik. Vorig jaar was ik een lid van de Socie en dit jaar ben ik de penningmeester! Ik heb het altijd leuk gevonden om mij te verdiepen in financiƫle kwesties en daar creatieve antwoorden op te vinden budget technisch. Ik kan niet wachten wat dit jaar zal brengen!

PR functionaris

Hoi,
Mijn naam is Anne Schipper. Ik ben 22 jaar oud en zal dit schooljaar de PR-functionaris zijn. Ik studeer momenteel sportcommunicatie en ben drie jaar terug van Nieuwegein naar Tilburg verhuisd. Ik heb vanaf jongs af aan al van paarden gehouden en begon met paardrijden toen ik 8 jaar oud was.. Ik ben meteen lid geworden nadat ik verhuisd was en het is een van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb. In de afgelopen jaren heb ik al fantastische mensen en paarden mogen ontmoeten. Naast paardrijden, tennis ik graag(of andere racketsporten). Ik ben erg blij om een onderdeel te zijn van dit bestuur en ben benieuwd wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren!