Bestuur

Wat leuk dat je benieuwd bent naar de gezichten achter T.S.R. Cave ne Cadas! Wij stellen ons graag even aan je voor, zodat je weet met wie je contact hebt.

Voorzitter

Mijn naam is Etiënne van Dijk.

Ik ben 21 jaar en volg de Bachelor’s Theology op de universiteit van Tilburg.

Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven met paarden doorgebracht maar ik ben pas echt begonnen met rijden vanaf mijn 10de. Dat ging een paar jaar door en stopte toen. Ik ben weer begonnen toen ik Cave ne Cadas zag en rijd nu bijna wekelijks. Vorig jaar was ik secretaris voor de vereniging, dit jaar ben ik voorzitter.

Secretaris

Hey! Ik ben Inge en vervul de rol van secretaris binnen onze vereniging. Het afgelopen jaar ben ik een half jaar penningmeester geweest en de betrokkenheid bij de vereniging is me erg goed bevallen. Ik ben 25 jaar en ik ben net afgestudeerd van de master klinische psychologie. Ik ben net begonnen met een baan in een verpleegtehuis, maar maak dit bestuursjaar gezellig af! Na in mijn tienerjaren een aantal jaren te hebben pony gereden, ben ik sinds drie jaar bijna wekelijks aanwezig in de studentenles van Cave ne Cadas. We zijn een kleine, maar super gezellige studentenvereniging en ik kan het iedereen die rijdt of heeft gereden en zelfs beginners aanraden!

Penningmeester

Hooi! Ik ben Astrid en zit momenteel in het tweede jaar van de studie Liberal Arts & Sciences op de Universiteit van Tilburg, met een major in Business & Economics. Het zal je daarom waarschijnlijk niet verrassen dat ik binnen onze vereniging de rol van penningmeester zal vervullen. Ik ben 20 jaar en ben op mijn 7e begonnen met paardrijden. Sindsdien heb ik zowel bij maneges gereden als geholpen met het verzorgen van paarden van andere mensen; eigenlijk vind ik alles leuk wat met deze geweldige dieren te maken heeft! Vrijwel meteen toen ik begon met studeren in Tilburg heb ik me aangesloten bij Cave ne Cadas en ik ben nog steeds erg blij dat ik die keuze gemaakt heb. Ik kan me mijn studentenleven niet voorstellen zonder de leuke en leerzame paardrijlessen, de gezellige activiteiten en mijn geweldige vrienden van Cave ne Cadas!

PR functionaris

Mijn naam is Eva en ik volg (na mijn HBO maatschappelijk werk) nu een master humanistiek in Utrecht. Ik kom uit Oosterhout, maar woon inmiddels al weer 5 jaar met mijn vriend in Tilburg (want dat is gewoon de leukste studentenstad natuurlijk!). Ik rijd paard sinds mijn tiende, en ben na de verhuizing overgestapt naar deze vereniging, omdat ik mijn grootste hobby niet kon missen! Ik heb me vanaf het begin af aan al betrokken gevoeld bij de vereniging, en zit inmiddels in mijn derde bestuursjaar. Op de foto zie je mijn lieve bijrijpaard Pardoes.