Bestuur

Wat leuk dat je benieuwd bent naar de gezichten achter T.S.R. Cave ne Cadas! Wij stellen ons graag even aan je voor, zodat je weet met wie je contact hebt.

Voorzitter

Ik ben Jaimy en ik ben 20 jaar. Ik studeer momenteel Social Work met afstudeerrichting Jeugd aan het Windesheim in Zwolle. Vanwege de liefde ben ik in mei 2020 naar Tilburg verhuisd en bij de vereniging gekomen. Ik was op zoek naar mensen om hier in Tilburg een nieuw netwerk op te bouwen. Al snel werd ik erg actief binnen de vereniging en leerde ik onwijs leuke mensen kennen. Ik ben enthousiast, secuur en vind het leuk om als voorzitter een vereniging aan te sturen. Ik heb toen ik klein was ooit twee jaar paardgereden op maneges. Toen ik daar gestopt was ben ik veel buiten ritten gaan rijden. Ik deed er zo’n dertig per jaar. Het was dan ook echt even wennen om na een lange tijd weer in een bak dressuur te rijden.

Secretaris

Hey! Ik ben Inge en vervul de rol van secretaris binnen onze vereniging. Het afgelopen jaar ben ik een half jaar penningmeester geweest en de betrokkenheid bij de vereniging is me erg goed bevallen. Ik ben 25 jaar en ik ben net afgestudeerd van de master klinische psychologie. Ik ben net begonnen met een baan in een verpleegtehuis, maar maak dit bestuursjaar gezellig af! Na in mijn tienerjaren een aantal jaren te hebben pony gereden, ben ik sinds drie jaar bijna wekelijks aanwezig in de studentenles van Cave ne Cadas. We zijn een kleine, maar super gezellige studentenvereniging en ik kan het iedereen die rijdt of heeft gereden en zelfs beginners aanraden!

Penningmeester

Hallo! Mijn naam is Bono, 26 jaar, woon in Tilburg (ook wel bekend als Kruikenstad, Alaaf!) en ik ben Master student Data Science aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vóór mijn Master heb ik ICT & Software Engineering gestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ik ben benaderd om de rol van Penningmeester voor de rest van dit schooljaar op me te nemen en heb dit ook met plezier aangenomen. Zelf heb ik nog maar weinig ervaring met paardrijden maar ik zie dit, als nieuw lid van de vereniging en het bestuur, als een uitgelezen kans om daar wat aan te doen!

PR functionaris

Mijn naam is Eva en ik volg (na mijn HBO maatschappelijk werk) nu een master humanistiek in Utrecht. Ik kom uit Oosterhout, maar woon inmiddels al weer 5 jaar met mijn vriend in Tilburg (want dat is gewoon de leukste studentenstad natuurlijk!). Ik rijd paard sinds mijn tiende, en ben na de verhuizing overgestapt naar deze vereniging, omdat ik mijn grootste hobby niet kon missen! Ik heb me vanaf het begin af aan al betrokken gevoeld bij de vereniging, en zit inmiddels in mijn derde bestuursjaar. Naast het paardrijden bij Manege Thielen verzorg en rij ik een lieve KWPN/Fries kruising genaamd Pardoes.