Inschrijven

Wat leuk dat je interesse hebt om je in te schrijven! Hieronder staat vermeld hoe jij je in kan schrijven voor onze vereniging en de meest gestelde vragen. Let op! Dit is een vereniging voor en door studenten. Inschrijven is dus alleen mogelijk als je studeert op het MBO, HBO of de Universiteit.

Als eerst willen wij je vragen een mail te sturen naar secretaris@cavenecadas.nl. Hierin vermeld je dat je interesse hebt om lid te worden en of je al eens hebt paardgereden in het verleden.

Nadat je dat hebt gedaan zal de secretaris contact met jou leggen over een proefles. Om lid te worden van de vereniging is het verplicht om een proefles te nemen. Tijdens deze les wordt je niveau bepaald door onze instructrice. Het is dan vervolgens aan jou om te beslissen of je na deze proefles lid wil worden of niet.
BELANGRIJK proeflessen vinden niet wekelijks plaats en het kan dus zijn dat je op een wachtlijst terecht komt.

Na de proefles zal je een mail ontvangen met daarin de vraag of je lid wil worden van de vereniging. Als je hierop reageert met dat je lid wil worden zal de secretaris je van allerlei informatie voorzien en zal ze je vragen het een en ander te ondertekenen.
Als je alle informatie goed gelezen hebt en alles ondertekend terug hebt gestuurd naar de secretaris ben je officieel lid van Cave ne Cadas.

FAQ

Op welke dagen/tijden vinden de lessen plaats?
Elke dinsdagavond hebben wij drie lessen van 19:00 uur tot 20:00 uur, 20:00 tot 21:00 en 21:00 uur tot 22:00 uur. Je niveau heeft hierbij invloed voor welk tijdstip jij je mag opgeven. Deze lessen worden gehouden bij Manege Thielen wat ongeveer 30 minuten fietsen is vanaf het sportcentrum.

Hoeveel geld kost het mij om lid te worden en per les?
Kijk hiervoor bij het kopje prijzen, bij vragen over de kosten kan je een mail sturen naar penningmeester@cavenecadas.nl

Wat voor soort lessen kan ik verwachten bij jullie?
Bij manege Thielen wordt er voornamelijk focus gelegd op het dressuurmatig rijden, eens in de zoveel tijd hebben wij ook alternatieve lessen zoals een buitenrit of springles.

Wat voor activiteiten organiseren jullie en waar kan ik dit vinden?
De activiteiten verschillen we hebben leuke sociale activiteiten zoals borrels, maar ook diverse paardenactiviteiten zoals een buitenrit. Zodra je lid wordt kan je alle informatie vinden over de activiteiten in een google spreadsheet. De link naar de sheet is te vinden in onze whatsappgroep. Hieraan zal je toegevoegd worden zodra je officieel lid bent.