Aanbod

Lessen

Onze wekelijkse paardrijlessen zijn op dinsdagavond om 19.00, 20.00 en 21:00 uur. de lessen bestaan uit maximaal 9 ruiters, en de rijervaring verschilt per student en per les. Nog nooit eerder paardgereden, of net pas begonnen? Dan is de beginnersles om 19.00 iets voor jou! In de les van 20:00 rijden halfgevorderde ruiters, en de 21:00 les is voor de gevorderden. Hierdoor wordt in de les aan iedereen individuele aandacht gegeven. Ook wordt er wel eens gesprongen, dit wordt altijd vooraf gecommuniceerd. Je bent vrij om je per week op te geven voor de lessen. Het maakt niet uit hoe vaak je komt, maar hoe vaker, hoe meer korting als je een abonnement bij Tilburg University Sports Center hebt.
We verzamelen bij het Sports Centre en fietsen vanaf daar gezellig naar manege Thielen. Na de les wordt er in de kantine regelmatig gezellig nagepraat met een drankje.

Activiteiten

Naast de wekelijkse lessen, organiseren we ook veel leuke activiteiten. Dit zijn activiteiten met paarden, zoals gave buitenritten, evenementen of clinics, maar ook activiteiten zonder paarden zoals escape rooms, borrels en bowlen. Deze activiteiten bieden wij vaak aan met een leuke korting voor leden. We zorgen ervoor dat de activiteiten zo inclusief mogelijk zijn wat betreft prijs, ervaring van ruiters, taal en bereikbaarheid.

Verder is er de mogelijkeheid deel te nemen aan wedstrijden. Natuurlijk ben je altijd welkom om aan een wedstrijd van Manege Thielen mee te doen. Als we ons in grote getale inschrijven, kan er zelfs een aparte categorie worden gemaakt voor de studentruiters. Je kunt van ons ook wedstrijdkleding lenen. Ook is er de mogelijkheid te strijden voor de titel van studentkampioen: doe dan mee aan een SO! Deze vinden plaats door heel Nederland en worden georganiseerd door andere studenten ruiterverenigingen. Deze wedstrijden duren van zaterdag tot zondag en je blijft dan ook gezellig overnachten. Je begint met dressuur, en kunt jezelf later kwalificeren voor het springen.

Benieuwd wat dit nu allemaal mag kosten? Kijk dan op onze pagina ”prijzen”!

  • Geen categorie├źn

Kortingen

Ook kun je als lid van Cave ne Cadas genieten van leuke kortingen! Niet alleen op de activiteiten, maar ook hebben wij bijvoorbeeld samenwerkingen met Agradi en Knaek. Zo kun jij als student op een goedkopere manier aan je paardenartikelen komen, of genieten van uitjes met korting!