Wedstrijden

Ieder jaar organiseren we een onderlinge wedstrijd voor onze leden. Hier krijgt iedereen de kans om op zijn eigen niveau een dressuurproef te rijden. Voor ruiters die graag vaker meedoen aan wedstrijden worden er landelijke Steden-ontmoetingen georganiseerd. Een Stedenontmoeting (SO) is een wedstrijdweekend dat door ons of door een van onze zusterverenigingen wordt georganiseerd. Dit is de perfecte kans om met een grote groep paardrijliefhebbers vanuit het hele land wedstrijden te rijden. Maar ook als je zelf niet rijdt is het bezoeken van een SO de moeite waard. Iedere stad, iedere vereniging en iedere manege is weer anders waardoor je je nooit hoeft te vervelen. De sfeer is altijd goed, je ontmoet veel nieuwe mensen en de gezelligheid staat voorop.

Vera L2

Voor elk niveau is er een eigen klasse om in te rijden. Meestal kun je zowel dressuur rijden als springen, dit hangt af van wat de organiserende vereniging aan kan bieden. Natuurlijk is het interessant om te winnen, dan hebben we nationale clubkampioenen!

Je hoeft je geen zorgen te maken over wedstrijdkleding. Van Cave ne Cadas kun je een complete wedstrijdoutfit lenen.

Heb je zin om mee te gaan naar een SO? Hou dan de agenda goed in de gaten. Bijna iedere maand wordt er ergens in Nederland een SO georganiseerd. Als lid krijg je hier automatisch bericht van. Je kunt je dan gelijk aanmelden!

Meer informatie >>